به گزارش زومیت، طبق اعلام رسمی مکس، شرکت «مکس امید» به مدیرعاملی احمدرضا نخجوانی با رویکرد سرمایهگذاری خصوصی (Private Equity) فعالیت خواهد کرد. فعالیتهای مکس در زمینهی سرمایهگذاری جسورانه نیز مانند گذشته انجام خواهد شد.
به گفته مدیران ارشد هلدینگ سرمایهگذاری مکس، آنچه فعالیت «مکس امید» را با سرمایه اولیه 500 میلیارد تومانی متمایز میکند، تفاوت در استراتژیها و مخاطبان سرمایهگذاری خصوصی است. این شکل از سرمایهگذاری در شرکتهایی انجام میشود که بر خلاف استارتاپها، به سبب سابقه فعالیت و بلوغ نسبی با تزریق درست سرمایه زمینهی رشد در کوتاه مدت را خواهند داشت. موضوعی که تیم لطیف، مدیرعامل هلدینگ مکس در نشست خبری روز گذشته آن را تزریق امید تعبیر کرد و واژه سرمایهگذاری امیدبخش را برای توصیف و بازتعریف سرمایهگذاری خصوصی به کار برد.
همچنین به گزارش دیجیاتو، «احمدرضا نخجوانی»، مدیرعامل مکس امید با اشاره به فعالیت ۱۷ ساله خود در گروه شاتل اعلام کرد مسائل زیادی ازجمله محدودیتهای اینترنتی و نرخگذاری دستوری باعث شد تا او از این فضا خارج شود. او اعلام کرد آنها در شاتل سعی کردند این شرکت را بهطور کاملاً علمی و دقیق مدیریت کرده و آن را تبدیل به یک بنچمارک در دانشگاهها کنند. نخجوانی باور دارد این دانش مدیریت باید در تمامی شرکتها بهکار گرفته شود تا موفق شوند.
نخجوانی تأکید دارد سرمایهگذاری امیدوارانه بهترین معادلی است که میتوان از Private Equality در ایران ایجاد کرد؛ چرا که آنها قصد دارند به شرکتهایی که مبتلا به یأس و ناامیدی شدهاند کمک کنند و آنها را نجات دهند: «من باور دارم خیلی از سازمانها مشکلات جدی در حوزه مدیریت دارند. مدیران هم این موضوع را میدانند اما در مواقع بحران نمیتوانند کاری کنند و سازمانها نیاز به یکسری تغییرات جدی دارند تا موفق شوند.
او باور دارد آنها در هلدینگ مکس به زیرساخت خوبی رسیدهاند تا بتوانند مأموریت خود را در سرمایهگذاری امیدوارانه پیش ببرند. او چهار مرحله برای فعالیتشان متصور شد: «در چهار مرحله سرمایه کار را پیش میبریم؛ سرمایه جذب میکنیم، معامله انجام میدهیم، مدیریت را بهبود میبخشیم و شرکت را ارتقا میدهیم و درنهایت از آن خارج میشویم و به سراغ پروژه بعدی میرویم.»
شرکت سرمایهگذاری امیدوارانه مکس امید یک هفته است که شروع به فعالیت کرده و قصد دارد تا بتواند در اقتصاد بخش خصوصی تحول ایجاد کند. این شرکت تمرکز خاصی روی شرکتهای استارتاپی و یا فعال در حوزهای خاص را ندارد و قصد دارد تا هر مجموعه تجاری را که پتانسیل بالایی دارد اما به مشکل برخورده است، خریداری کند و با تغییرات بنیادین در آن، آن شرکت را بهبود ببخشد و سپس با فروش مجدد آن، به راه خود ادامه دهد.
گزارش کامل را میتوانید در لینکهای زیر بخوانید: